De mooiste locaties voor jouw foto’s.


Fotograferen is werken met licht en het mooiste licht vind je buiten. Daarom fotografeert Matthieu (1982) alleen op locatie. Hij gaat graag met jou naar een van de Zeeuwse stranden, of zoekt in de duinen een mooie achtergrond voor jouw portret.
Matthieu is geduldig en neemt de tijd voor de beste foto’s. Hij stelt je gerust en zorgt ervoor dat je ontspannen op de foto staat. Samen met jou zoekt hij naar de mooiste composities.
Hij probeert foto’s te maken die net een beetje van het perfecte afwijken. Die zijn het mooiste. Een kind die net even naar z’n moeder kijkt, een pluk haar die omhoog waait, een oma die net nog even iets wegpoetst…een beetje rommelig mag best, toch?

“Misschien zijn de mooiste locaties in Zeeland nog niet ontdekt…”

Naast het werk als fotograaf, staat Matthieu sinds 2007 voor de klas. Daar werkt hij als docent in het voortgezet onderwijs.  Hij woont samen met zijn vrouw Aurora en hun vier kinderen in Middelburg.  Zijn camera is een trouwe Olympus E3 en zijn favoriete lens is een Olympus 12-60 2.8-4.
Sinds 2006 fotografeert Matthieu in opdracht. Toen voornamelijk bruidsreportages, maar de aandacht ligt nu bij het fotograferen van families op locatie.