Ik stel het op prijs als je op deze pagina een reactie achterlaat!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

van IJserloo Fotografie
Average rating:  
 25 reviews
 by Familie Bonten

We hebben een hele fijne familie fotoshoot gehad. Iedereen voelde zich gelijk op zijn/haar gemak bij Matthieu. Prachtige locatie aan het strand. Leuke foto-ideeen maar ook genoeg mogelijkheden voor eigen inbreng. We zijn echt heel blij met het resultaat. Ook in het contact is Matthieu heel laagdrempelig en prettig en we kregen de link voor de foto's binnen een week. Wij zouden Matthieu zeker aanraden!

 by Charlotte

Een leuke, relaxte fotoshoot gehad aan de prachtige Zeeuwse kust in een ontspannen sfeer. Matthieu heeft leuke, verrassende invalshoeken en wist onze dochter snel aan het lachen te brengen. Ook was er ruimte voor eigen ideeën. Wij zijn erg blij met het resultaat, een aanrader!

 by Judith

In mei een super leuke en vooral heel ongedwongen fotoshoot gehad aan de mooie zeeuwse kust. Ondertussen de foto's ontvangen! Dank je wel Matthieu voor de leuke, kleurrijke en mooie foto's.

 by Familie Geerling

Begin april een hele leuke fotoshoot gehad met Matthieu. We zijn erg blij met het resultaat. Dank je wel Matthieu voor de prachtige foto's.

 by Andrea

Wir hatten ein ganz tolles shooting mit der Familie am Strand.
Mathieu ist sehr nett und die Fotos sind super!
Immer gerne wieder

 by Christine

Voor de derde keer in 10 jaar zette Matthieu ons gezin op de foto met wederom een prachtig, vrolijk en kleurrijk resultaat. Matthieu creëert een ontspannen sfeer waarin iedereen (zelfs pubers) zich op hun gemak voelen, en dat is te zien op de foto's... Erg blij mee!

 by Ionne van Laar

Het was een hele leuke fotoshoot met mooie en leuke foto’s als resultaat. Matthieu was er goed in om een ongedwongen sfeer te creëren waardoor je je op het gemak voelt.
De fotoshoot moest verzet worden omdat het slecht weer was op de geplande datum. Matthieu stelde zich flexibel op en dacht goed mee. Hierdoor hadden we gelukkig snel een nieuwe datum gevonden om de fotoshoot alsnog door te laten gaan.

 by Laura

Wat hebben we een leuke ochtend gehad met een mooi resultaat! Last minute besloten dat we foto’s wilde en dit was mogelijk. Onwijs leuk geweest met twee baby’s!

 by Familie Walterscheid

Unser Familienshooting war super- trotz Wind und Regen und vier kleinen Kindern. Die Entscheidung, nach einer knappen halben Stunde abzubrechen, war richtig und wir finden es grandios, dass Matthieu das Shooting mit uns fortsetzen wird, wenn wir wieder in Middelburg sind.
Die Fotos sind super!

Vielen dank!

 by Ivo

Ontzettend gezellige fotoshoot gehad. Veel gelachen, veel lol gehad. Matthieu neemt goed de tijd om je ontspannen op de foto te zetten.
Wij hebben gekozen voor de foto's via wetransfer. Daar hebben we geen spijt van! Mooie foto's, snel na de shoot beschikbaar en genoeg opties om daar nog iets mee te doen.
Echt een aanrader!

 by Suzanne van der Kraan

Begin juni tijdens een weekendje weg in Zeeland hebben we onze moeder voor haar 65e verjaardag een familie fotoshoot cadeau gegeven. Op de aanvankelijk geplande dag en tijd werkte het weer niet mee, maar gelukkig was Matthieu zeer laagdrempelig benaderbaar en flexibel om op een ander moment dat weekend alsnog een geslaagde fotoshoot te plannen.
Met 8 volwassenen en 6 kinderen variërend van 0 tot 8 jaar oud hadden we een uitdagende mix om iedereen goed en gezellig op de foto te krijgen, maar het is Matthieu gelukt om de kinderen direct op hun gemak te stellen en leuke, spontane foto's te maken. Matthieu heeft zelf veel ideeën, maar staat ook open voor specifieke wensen vanuit de klant en denkt met je mee hoe dit het beste in beeld te brengen is.
Ook in de afhandeling is Matthieu vlot en goed benaderbaar in geval van vragen. De foto's hebben we via WeTransfer toegestuurd gekregen tegen een heel schappelijke prijs.
Het totaalplaatje is wat ons betreft zeker een aanrader!

 by Ella Louws

De meeste fotograven deinsden terug bij de vraag om 11 kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar op de foto te zetten. Maar Matthieu reageerde gelijk enthousiast en had er het volste vertrouwen in!
Hij dacht mee over een leuke locatie en eenmaal daar stelde hij de kids op hun gemak. Ondanks een huilende baby en een weglopende peuter, bleef Matthieu erg rustig en relaxed. “Maak je niet druk, er zitten echt leuke foto’s bij.” En inderdaad, het resultaat mag er wezen.
De foto’s stonden een aantal dagen later al gereed en toen begon voor ons het keuringsproces, want alle kids moeten er natuurlijk leuk opstaan. Matthieu draaide zijn hand er niet voor om, om die kleine meid die haar ogen dicht had te voorzien van open oogjes en een uitstekende tong te vervangen door een stralende lach.
Matthieu bedankt voor alle tijd en energie die je in ons hebt gestoken, het resultaat mag er zijn; bij onze ouders prijkt nu een prachtige foto aan de muur!

 by Amanda

We hebben een hele fijne fotoshoot gehad met Matthieu. Via de mail reageerde hij vlot en duidelijk, en op de dag van de afspraak was er heelveel ruimte voor eigen ideeën. Hij zorgde dat we zowel groepsfoto's als foto's van kleinere groepjes hadden. Ook de afhandeling verliep vlot, binnen een week hadden we onze foto's. Ze zijn superleuk geworden. Bij de volgende familiefotoshoot vragen we hem weer.

 by Marcel

Viele Grüße aus Deutschland
Wir hatten mit der ganzen Familie ( 18 Personen ) ein tolles und lustiges Foto Shooting bei Matthieu. Es wurden tolle Fotos gemacht, das Ergebnis prima und der Service von Matthieu war perfekt. Immer wieder gerne........

 by Jeannette Leijdekker

Leuke fotoshoot, best lastig 11 kinderen er vrolijk op te krijgen, naar goed gelukt . Mathieu bleef erg rustig en geduldig,

Dank je wel, Jeanette. Ik vond het ook erg leuk!

 by Raoul

Perfect cadeau voor onze ouders. Matthieu zag allerlei mogelijkheden en gaf goede tips. Een ontspannen sfeer, goede service en prachtige foto's. Een absolute aanrader!

Dank je wel, Raoul!

 by Moniek

We hebben een familieshoot gedaan op het strand van Vlissingen.

Prettige en ongedwongen sfeer, Matthieu stelt je op je gemak en de foto’s zijn superleuk geworden!

Dankjewel Moniek voor je fijne reactie. Tot ooit!

 by Kyara Hartog

Leuke shoot, heel ontspannen en super blij met de foto’s!

 by Sandra and Olivier

We had a wonderful fotoshoot with Matthieu during our holidays in Zeeland... it was a very good and funny time, especially for the kids, even if we did not speak the same language.
The pictures are a treasure to us, thank you so much for having time for us Matthieu! Wishing you always good light and all the best.

 by Jessica

We zijn erg blij met het mooie resultaat van onze fotoshoot!

 by Koen

Matthieu is een fijne fotograaf, die er sowieso al voor zorgt dat de fotoshoot een leuke ervaring is. Flexibel, denkt goed mee en kan zelfs eigenwijze kinderen goed op de foto krijgen :).

Koen, dank je wel!

 by Maas

Een verrassing! Een complete verrassing voor onze jarige moeder, een fotoshoot met haar (klein)kinderen! En ook het resultaat is een verrassing! Bedankt hoor!

 by Charlotte

Ik organiseerde met Matthieu en vrijgezellen shooting op het prachtige strand in Middelburg, en wat een leuke namiddag werd dat!
Zo leuk om die foto's te ontvangen, de bruid was super enthousiast met het resultaat 🙂 Groetjes!

Dank je wel voor je fijne berichtje, Charlotte!

 by Ernest

Matthieu, nog ontzettend bedankt voor de prachtige trouwreportage!

 by Lenny Jansen en familie

Matthieu,
Wat een geweldige reportage!! Het was een geweldige middag. Mijn ouders waren ontzettend blij met deze verrassing. Het resultaat mag er wezen!
Hartelijke groeten van de hele familie!
Lenny